Lastelaager 24.-30. juulil Rummusaares

Implantaadilapsed on oodatud Rummusaare  suvelaagrisse!

Sel aastal jälle kuulmispuudega laste laager Rummusaares,  juba 24.-30. juulil.

Seekordse laagri eestvedaja on koos EKLVLiga OÜ Targalt Talitaja, meie oma seltsiliikme Jaanus Olevi juhtimisel. Jaanus on implantaadilaps Heleri isa, tunnustatud treener ja lastelaagreid korraldanud juba aastaid. Nüüd siis ka kuulmispuudega lastele.

Oodatud on 6‒15aastased kuulmispuudega lapsed ja nende õed-vennad.

Laager maksab 95 eurot. Registreerimine 10. juulini.  Buss Rummusaarde väljub 24. juulil kell 10 Pelgulinna Selveri parklast, Sõle 51. Kes toob oma lapse ise laagrisse, on Rummusaarde oodatud kell 12.

Tagasi Tallinnasse jõuavad lapsed 30. juulil kell 13, samuti Pelgulinna Selveri parklasse.

Täpsemalt saab lugeda EKLVL kodulehelt: www.eklvl.ee.

K i i r v a l i k u d